Over ons

Installatiebedrijf Moesbergen B.V. onderscheidt zich keer op keer met een innovatieve aanpak van een opdracht. Op basis van een ontwerp, waarin alle eisen en wensen van de klant zijn verwerkt, wordt bekeken welke innovaties ervoor zorgen dat de installatie zo efficiënt en energiezuinig mogelijk functioneert. In de 45 jaar dat wij bestaan, hebben wij een enorme kennis en ervaring opgedaan. Onze ambities zorgen ervoor dat wij steeds proberen te vernieuwen. Altijd zijn we ons blijven ontwikkelen in het vergroten van kennis en ervaring op het veelzijdige gebied van de installatietechniek. Vooral het vermogen te vernieuwen en het voortdurend ontwikkelen van nieuwe en betere oplossingen in de installatietechniek hebben ons bedrijf een uitstekende reputatie gegeven.

Historie

In januari 1979 is het bedrijf opgericht. Henk Moesbergen is begonnen als éénmanszaak, in de schuur achter het woonhuis op de Molenstraat in Renswoude. Al snel werd de ruimte te klein en is er uitgeweken naar een bedrijfspand op het bedrijventerrein De Nijborg in Renswoude. Ook werden er medewerkers aangetrokken. Sinds 2000 is het bedrijf gevestigd op een mooie zichtlocatie aan De Hooge Hoek in Renswoude. Het bedrijf is in 45 jaar uitgegroeid tot een middelgroot installatiebedrijf met 18 medewerkers.

Huidige situatie

Het personeel bestaat uit medewerkers die hun vak verstaan. De loodgieters, dakbedekkers, CV-monteurs, elektrotechnici zijn stuk voor stuk goed geschoold. Om de ontwikkelingen op technisch gebied bij te houden, worden de medewerkers regelmatig bijgeschoold. Drie medewerkers bereiden op kantoor het werk voor, voeren de administratie en staan klanten te woord. De overige medewerkers zijn werkzaam in de buitendienst, waar zij alle voorkomende werkzaamheden (groot en klein) voor zowel particulieren als bedrijven realiseren.

Bij bepaalde projecten werken we nauw samen met onze vaste onderaannemers zoals een tegelzetter, dakdekker, stukadoor en schilder. Daarnaast hebben we een vaste groep van leveranciers, waar wij de producten en materialen afnemen. Enkele leveranciers leveren hun producten al bij ons sinds het ontstaan van ons bedrijf. Door de jarenlange samenwerking hebben we een goede relatie met hen opgebouwd. U zult dit merken in de kwaliteit en efficiëntie waarin het werk wordt uitgevoerd.

Wil je meer weten over onze diensten?

Neem direct contact