Duurzaam

De één kiest voor duurzame energie als bijdrage aan een beter milieu. Anderen maken even bewust die keuze om geld te besparen.

Nu energiekosten voortdurend stijgen wordt het gebruik van alternatieve bronnen als zonne-energie, lucht- of aardwarmte steeds interessanter. Zowel voor nieuwbouw als bestaande panden zijn energiebesparende maatregelen zinvol. Zo kan toepassing van led-verlichting, zonnepanelen of een warmtepomp uw energieverbruik reduceren.

Installatiebedrijf Moesbergen B.V. is up to date wat betreft duurzame installatietechniek en komt graag bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken. Aan de hand daarvan brengen wij een goed onderbouwd advies uit. De optimale duurzame oplossing afgestemd op uw unieke omstandigheden.

Zonnepanelen
Zowel voor particulieren als bedrijven is de aanschaf van zonnepanelen tegenwoordig een aantrekkelijke optie. De terugverdientijd is – afhankelijk van de omstandigheden - inmiddels flink teruggebracht. Zonnepanelen zijn geschikt voor toepassing in nieuwbouw én bestaande panden.


Service & onderhoud

Electrotechniek

Werktuigbouwkunde

Beveiliging

Dakwerken

Dit is een website van Krachtig Media