Airconditioning

Steeds meer wordt in woonhuizen een airco systeem aangebracht. Niet alleen het kantoor beschikt nu over een geavanceerd airconditioning systeem, maar ook uw woonhuis.

Met airco realiseert u een aangenaam binnenklimaat. Daarnaast kunnen de meeste airco’s ook de lucht ventileren en ontvochtigen. In een woning wordt veel vocht geproduceerd. Door douchen, afwassen en drogen, huisdieren en planten wordt dagelijks meer dan 10 liter vocht geproduceerd. Dat bevordert de groei van huisstofmijten en schimmels en tast schilder- en stucwerk aan. Ook kost verwarmen van een vochtige lucht meer energie; droge lucht warmt sneller op.

Uit onderzoek blijkt dat een goed binnenklimaat resulteert in een hogere productiviteit. De lucht in gebouwen is meestal van slechtere kwaliteit dan de buitenlucht. Door de aanwezigheid van veel mensen kan de kooldioxide concentratie (CO2) snel oplopen. Hierdoor ontstaan concentratieverlies, hoofdpijn en misselijkheid. Of uw pand nu bestaat uit kleinere kantoorruimtes of een grote werkvloer, wij kunnen u een passende airconditioning leveren.

Ik wil meer weten over: Airconditioning

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je meer weten over onze diensten?

Neem direct contact