Beveiliging

Brandmeld- en Inbraaksystemen
Beveiliging van gebouwen in de particuliere, bedrijfs- en publieke sector neemt een steeds belangrijker plaats in. Installatiebedrijf Moesbergen B.V. biedt u een totaalpakket aan disciplines waarmee integrale beveiliging wordt geboden. Wij ontwerpen, installeren én onderhouden uw inbraak- en brandmeldinstallatie, camerabewaking en toegangscontrolesysteem. Wij verzorgen de aanleg en het onderhoud van uw beveiligingssyteem volgens de normen van Borg en het NCP.

Inbraaksignalering
Closed-circuit television (CCTV) is het houden van toezicht en camerabewaking op een gebouw, gebied of (groepen) mensen met behulp van één of meerdere bewakingscamera’s. De twee belangrijkste doelen van cameratoezicht zijn het terugdringen van overlast en criminaliteit en het vergroten van veiligheidsgevoelens. De opgenomen beelden kunnen worden gebruikt voor het opsporen en vervolging van criminelen. Op deze manier is het, meteen of op een te kiezen later tijdstip, eenvoudig vast te stellen of onbevoegden zich op uw terrein hebben begeven en eventueel niet toegestane handelingen hebben verricht. Het CCTV systeem kan naar wens worden uitgebreid met timelapsrecorder welke voor langere tijd de beelden van alle camera’s opneemt. De beelden kunnen dan, en indien nodig, later worden bekeken.

Brandbeveiliging
Zowel bij particulieren als bij bedrijven is brand altijd een enorme schadepost en vaak gaan er ook nog eens onvervangbare spullen in vlammen op. De enige manier om de brandschade te beperken is het zo snel mogelijk detecteren en blussen. Uiteraard bent u hiervoor ook bij ons op het juiste adres. Vaak wordt er gekozen voor een ontruimingsinstallatie, die er voor zorgt dat alle personen die zich in een bepaald gebouw bevinden tijdig gealarmeerd worden om het pand te verlaten.

Noodverlichting
Een noodverlichtingsinstallatie is noodzakelijk als het gaat om de veiligheidsvoorziening van uw bedrijfspand. Noodverlichting zorgt voor verlichting bij netspanninguitval. Deze installaties dienen aan de hiervoor geldende wet-en regelgeving te voldoen. Installatiebedrijf Moesbergen B.V. kan u adviseren over de vele mogelijkheden en eisen waaraan de installatie moet voldoen. Wij kunnen u van een nieuwe installatie voorzien of wij kunnen uw huidige installatie aanpassen.

Service & onderhoud

Electrotechniek

Werktuigbouwkunde

Dakwerken

Duurzaam

Dit is een website van Krachtig Media